Koncesija

Koncesijske storitve

Ordinacija ima koncesijo za program zobozdravstvene dejavnosti za odrasle. Z delom preko obveznega zdravstvenega zavarovanja moramo upoštevati obseg dela, ki ga odobri ZZZS. Ob nudenju storitev preko obveznega zavarovanja morate določene storitve doplačati, storitve, ki niso v programu obveznega zdravstvenega zavarovanja pa plačati v celoti. Paciente mlajše od 18 let lahko sprejemamo le do zapolnitve norme storitev rezerviranih za mladoletne paciente.

Cenik doplačil in samoplačniških storitev lahko najdete v prostorih ordinacije. Nudene storitve lahko plačate le z gotovino.

Čakalne dobe

Pacienti so razvrščeni v čakalni seznam glede na kriterij nujnosti in ostalih določb Pravilnika o najdaljših dopustnih čakalnih dobah za posamezne zdravstvene storitve in o načinu vodenja čakalnih seznamov. Več informacij je pacientu dosegljivih v prostorih zobne ordinacije.

Najkrajše čakalne dobe so dostopne na spletnih straneh ZZZS ter na spletnih straneh

Navodila za paciente z akutnimi bolečinami

Pacienti z akutnimi bolečinami ( po 103. členu pravil OZZ) morajo oddati kartico najkasneje do 10. ure dopoldan vsak delovni dan.

Naročanje

Pacienti se morajo za redne letne kontrolne preglede in ostale zobozdravstvene storitve predhodno naročiti po telefonu med delovnim časom, neposredno v ordinaciji ali na elektronski naslov. Pri naročanju preko obveznega zdravstvenega zavarovanja strogo upoštevamo čakalno dobo; pacienti, ki želijo prejeti termin predčasno, so sprejeti le kot samoplačniki!

Navodila pacientom, ki so v čakalni vrsti

Paciente, ki so v čakalni vrsti, o terminu za zobnoprotetično rehabilitacijo predhodno obvestimo v pisni obliki s priporočeno pošto. Pacienti morajo termin telefonsko potrditi ali odpovedati, v primeru, da se ga ne morejo udeležiti. V kolikor se ne odzovejo na povabilo na termin, jih izbrišemo iz čakalne vrste, saj predvidevamo, da niso zainteresirani za izdelavo zobnoprotetičnega nadomestka.

Samoplačniške storitve

Kot samoplačnike sprejemamo vse paciente po predhodni rezervaciji termina. Kljub temu je zaželjeno, da s seboj prinesejo kartico zdravstvenega zavarovanja, za vpis pacienta v računalniški sistem.

Cenik samoplačniških storitev je objavljen v prostorih zobne ordinacije. Nudene storitve lahko plačate le z gotovino.

Brančurnik Dent

Pri Brančurniku 10,
2391 Prevalje,
Slovenija

Telefonska številka:
+386 2 82 31 083

E-poštni naslov: 
info@brancurnikdent.si

Delovni čas

Ponedeljek 13:00 – 21:00
Torek 9:30 – 13:00 in 15.00 - 20.00
(Mihaela Hribernik, dr.dent.med.)
Sreda 8:00 – 14:30
Četrtek 9:00 – 14:30
Petek 9:00 – 13:00
Sobota zaprto
Nedelja zaprto

 

© 2017 | Izdelava: Spletna agencija Si-TEAM